Tilsetningsstoffer
- for kjøtt- og
fiskeprodukter
Bindemidler*
q
Polyfosfater kjøtt og fisk. Kombinasjonsprodukter med rødning eller
smaksstoffer**).
*) Se også under Fibre,
Sennepsmel, Stivelse.
**) Kan leveres med alle tilgjengelige
smaksvarianter, se under Smaksstoffer.
Holdbarhetsforlenger,
salterstatter
q
Laktater for bruk i kjøtt- eller fiskeprodukter.
Rødningsstoffer
q
Rødningsstoffer for bruk i farse-, påleggs- og spekevarer.
Antioksidanter
q
Antioksidanter for kjøttprodukter, reker og rød fisk.
Naturlige antioksidanter.
Modningsstoffer
q
Modningsstoffer for spekemat
*)
Se også under Startkulturer.
Sukkerstoffer
q
Sukkerstoffer for pålegg, modning av spekevarer etc
Farger
q
Fargetilsetninger for ferskvarer og spekepølse
|