- spesialleverandør av ingredienser og krydderblandinger til næringsmiddelindustrien

Tilsetningsstoffer
    - for kjøtt- og fiskeprodukter

Bindemidler*

q       Polyfosfater kjøtt og fisk.  Kombinasjonsprodukter med rødning eller smaksstoffer**).

*)    Se også under FibreSennepsmel, Stivelse

**)   Kan leveres med alle tilgjengelige smaksvarianter, se under Smaksstoffer.

Holdbarhetsforlenger, salterstatter

q       Laktater for bruk i kjøtt- eller fiskeprodukter.

Rødningsstoffer

q       Rødningsstoffer for bruk i farse-, påleggs- og spekevarer.

Antioksidanter

q       Antioksidanter for kjøttprodukter, reker og rød fisk.  Naturlige antioksidanter.

Modningsstoffer

q       Modningsstoffer for spekemat

*)   Se også under Startkulturer.

Sukkerstoffer

q       Sukkerstoffer for pålegg, modning av spekevarer etc

Farger

q       Fargetilsetninger for ferskvarer og spekepølse

kundeservice@neraal.no     bestille prøver