Smaksstoffer
Vi
leverer smaksstoffer fra Haco Swiss til kjøtt, fisk, vilt, snacks,
ferdigretter, sauser, supper, tomatprodukter, bakeri, pasta, konfektyr, meieri
etc.
Vi
leverer også frysetørket og spraytørket kaffe og te, samt ekstrakter.
Haco Swiss er et av verdens ledende kvalitetsprodukter av smaksstoffer.
Hydrolyserte
Vegetabilske proteiner
Hydrolyserte
vegetabilske proteiner (HVP) er de klassiske smaksstoffene som har vært
produsert av Haco i over 60 år. Høy kvalitet og stort utvalg.
Flavor
Tools
Dette
er imiterte HVP smaksstoffer som kan erstatte bruk av HVP. Serien
inneholder også produkter som kan erstatte bruk av glutamat (MSG).
Hacoflavors
Hacoflavor
produktene er resultatet av en HVP-basert Maillard-type prosess. Aromaen
ligner kokte og stekte kjøttprodukter og brukes der hvor en utpreget kjøttsmak
er ønsket.
Toparom
Toparom
er ikke HVP-baserte Maillard-type produkter. Råvaren er hovedsakelig gjærekstrakter,
soyasaus og enzymatisk nedbrutte proteiner. I likhet med Hacoflavors har
de en utpreget kjøttsmak.
Hacofond
Et
utvalg av smaksprodukter basert utelukkende på vanlige, rene matråstoffer som
kan finnes på kjøkkenet, av og til kombinert med gjær. Produktene er
utviklet fra råvaresammensetninger komponert av profesjonelle Chef¢s.
Forbrukervennlig innholdsdeklarasjon.
Basemixer
Basemixene
er ut utvalg komponert av elementer fra alle smaksgrupper, inkludert HVP,
Hacoflavor eller Toparom, i kombinasjon med naturlige eller kunstige
aromastoffer, kryddere, krydderekstrakter etc. Basemixer gir ubegrensede
muligheter til å skreddersy en smaksprofil tilpasset den enkelte kunde.
HVP
eller alternativer?
|